≡ Menu

Amatic komt met Fruit Box gokkast

Spel provider Amatic is een bekende spel provider die je bij het online casino tegen kunt komen. Als je spellen van Amatic gaat spelen zal je jezelf geen moment vervelen.

Dat komt omdat de spellen veel te bieden hebben. Amatic heeft als software ontwikkelaar op 18 februari 2020 een nieuwe online gokkast op de markt gebracht en jij wilt hem zeker niet missen. Het nieuwe spel heeft de naam Fruit Box gekregen. Ga je de Fruit Box gokkast spelen? Dan zal je van een mooi speelveld kunnen genieten waarop je verschillende fruitsymbolen kunt laten verschijnen. Op de 5 rollen van het spel kun je symbolen draaien als limoenen, kiwi’s, sinaasappels, perziken, watermeloenen en granaatappels. De verschillende symbolen zorgen voor een mooi speelveld en kunnen voor jou als speler mooie geldprijzen opleveren. Als je de rollen laat draaien zal je de spanning ook al snel voelen stijgen.

Klik hier om de Fruit Box gokkast online te spelen voor het winnen van geld!

Hoe werkt Fruit Box?

Voordat je de Fruit Box gokkast kunt gaan spelen is het belangrijk om te weten hoe het spel gespeeld moet worden. Je speelt de Fruit Box gokkast met een minimaal aantal knoppen dus heel moeilijk wordt het niet. Als je het spel geladen hebt krijg je aan de onderkant van het speelveld alle knoppen te zien die het spel gekregen heeft. Je kunt met de ‘BET’ knop een inzet plaatsen. De inzet kan altijd verlaagd of verhoogd worden als je dat wilt. Er kan minimaal €0,10 per draai geplaatst worden en maximaal €300 per draai. Na het plaatsen van een inzet kun je het aantal winlijnen instellen. Dit kun je doen met de ‘LINES’ knop. Je kunt maximaal 50 winlijnen inzetten. Wil je de meeste kans op winst tijdens het spelen van de Fruit Box gokkast? Dan raden wij je aan om alle winlijnen in te zetten. Je kunt na het instellen van de winlijnen de rollen laten draaien. Dit kan met de ronde oranje knop waar de witte pijl op staat.

Winsten behalen

Om het tot een winst te kunnen schoppen als je de Fruit Box gokkast gaat spelen, zal je op de rollen van het spel een combinatie moeten draaien. Een combinatie moet altijd uit minimaal 3 identieke symbolen bestaan. Het is belangrijk dat de combinatie altijd van links naar rechts op de rollen wordt gedraaid. Dit moet altijd op aaneengesloten rollen dus de symbolen mogen niet onderbroken worden door een symbool van een andere soort. Verder is het belangrijk dat de combinatie altijd één van de 50 winlijnen volgt. Je speelt de Fruit Box gokkast met een RTP van 97,78%. Dat is erg hoog voor een Amatic gokkast en dat maakt de Fruit Box gokkast zeker meer dan de moeite waard om voor de winst te gaan spelen.

Extra functies gebruiken

Tijdens het spelen van de Fruit Box gokkast zal je als speler ook kunnen genieten van interessante extra functies. Eén van de extra functies die je bij de Fruit Box gokkast tegen kunt komen is het Wild symbool. Je kunt het Wild symbool herkennen aan het woord ‘WILD’. Het Wild symbool heeft een vervangende functie en kan alle symboolsoorten van een spel vervangen. Je kunt hier zelfs onderbroken combinaties mee laten completeren, waardoor je alsnog een geldprijs uit zal kunnen laten betalen. Er zijn ook bonus symbolen te vinden waar je bonus spins mee kunt winnen. Er kunnen 5, 10 of 15 free spins gewonnen worden. Met de bonus spins die je ontvangt kun je de rollen van de Fruit Box gokkast gratis laten draaien. Dat kan gratis geldprijzen opleveren en dat levert veel spanning op. Speel de Fruit Box gokkast nu zelf en ontdek wat je nog meer van het spel kunt verwachten!