≡ Menu

All Ways Fruits spelen van Amatic

all ways fruitsIn het spelaanbod van het online casino kom je verschillende fruitautomaten tegen. Eén van de fruitautomaten die je daar kunt gaan spelen is de All Ways Fruits gokkast.

Je speelt de All Ways Fruits gokkast van spel provider Amatic met en hoog spanningsniveau. Dat komt omdat deze gokkast veel te bieden heeft en ook nog eens goed in de markt ligt. Als je de All Ways Fruits gokkast gaat spelen zal je al snel merken waar de kwaliteiten van Amatic liggen. Dit spel is namelijk op grafisch gebied dik in orde en ook geluidstechnisch gezien komt het spel niets te kort. Het wordt daardoor al snel te gek om dit spel te spelen. Tijdens het spelen van de All Ways Fruits gokkast zal je mooie symbolen tegen kunnen komen op de rollen van het spel. Denk eens aan kersen, citroenen, sinaasappels, pruimen, appels, druiven en watermeloenen. Naast de mooie fruitsymbolen kun je ook rode zevens draaien, gouden bellen en bonuskaarten. Als je dit spel gaat spelen zal je dus een mooi speelveld kunnen creëren. Wil je weten wat je van de All Ways Fruits gokkast kunt verwachten? Lees dan maar snel verder want wij gaan het je vertellen!

Klik hier en speel deze All Ways Fruits gokkast van Amatic zelf!

Spelregels leren kennen

Een goede voorbereiding is belangrijk voordat je de All Ways Fruits gokkast gaat spelen. Als speler moet je altijd weten wat de bedoeling is en op welke manier je het spel kunt bedienen. Het is niet erg moeilijk want de All Ways Fruits gokkast heeft maar een minimaal aantal knoppen. Je hebt dus al snel onder de knie hoe jij dit spel kunt spelen op de juiste manier. Als je de All Ways Fruits gokkast geladen hebt krijg je aan de onderkant van het speelveld alle knoppen te zien die het spel gekregen heeft. Je ziet onder andere een ‘BET’ knop staan. Hier kun je een inzet mee plaatsen binnen de inzetlimieten die gehanteerd worden. De minimale inzet die geplaatst kan worden is €0,01 per draai. Je kunt per draai maximaal €5 inzetten. Het is maar net wat je zelf wilt. Nadat je een inzet geplaatst hebt kun je de rollen laten draaien. Dit kan met de ‘START’ knop.

Hoe behaal je winsten?

Laat je de rollen van de All Ways Fruits fruitautomaat draaien? Dan is het jouw doel om geldprijzen te behalen. Je kunt het tot een winst schoppen door op de rollen van het spel combinaties te draaien. Dit spel speel je met 5 rollen en een combinatie moet er hier minimaal 3 van volgen. Elke combinatie moet minimaal 3 identieke symbolen laten zien en dit moet altijd op aaneengesloten rollen. Onderbroken combinaties kunnen namelijk geen geldprijzen opleveren. Verder is het belangrijk dat de combinatie van links naar rechts wordt gedraaid.

Extra functies All Ways Fruits

Tijdens het spelen van de All Ways Fruits gokkast kun je ook genieten van extra functies. Zo zal je onder andere een bonus symbool kunnen draaien. Draai je 3 of meer bonus symbolen? Dan worden de bonusspins geactiveerd. Met de bonusspins die je ontvangt kun je de rollen van de All Ways Fruits gokkast gratis laten draaien. Zo kun je winsten behalen zonder dat het jou een inzet kost. Je kunt ook vermenigvuldigers als x2 activeren. Winsten kunnen dus ook nog eens hoog oplopen als je de All Ways Fruits gokkast gaat spelen!